Snel en vakkundig

Neem contact op! 

Uw rioolbedrijf

CBG Riool is uw rioolbedrijf. U kunt bij ons terecht voor het ontstoppen van uw afvoer, inspectie van uw riolering, reparatie van uw riool en preventief reinigen van uw riolering´╗┐. Met een schat aan ervaring en een zeer goed uitgeruste servicewagen gaan wij elke uitdaging aan uw afvoer te lijf. 

Rioolprobleem? CBG Riool lost het op. 

Snel contact opnemen

Ervaren en vakkundig rioolbedrijf voor particulieren en woningbezitters in Groningen en Drenthe 

De kracht van CBG Riool

  • resultaatgericht: wij lossen het op
  • uitstekend bereikbaar
  • direct contact met de monteur
  • open en duidelijke communicatie
  • duidelijke prijsstelling

Cyriel Bellingwolde Groningen (CBG)

CBG Riool, dat staat voor Cyriel Bellingwolde Groningen. Vanuit onze vestigingsplaats Bellingwolde op de grens van Westerwolde en Oldambt bieden wij complete rioolservice in Groningen en Drenthe. Wij zijn een kleinschalig rioolservicebedrijf. De lijnen zijn kort, wij zijn uitstekend bereikbaar en kunnen snel en flexibel inspelen op uw vragen en wensen. 


Cyriel Bertrand Godard (CBG)

Ik ben Cyriel Bertrand Godard (CBG) Hufkens, eigenaar van CBG Riool. Al op mijn 15e begon ik met werken bij een rioolbedrijf. In de buurt van mijn toenmalige woonplaats Castricum ging ik aan de slag als hulpkracht op de de servicewagen van een rioolbedrijf. Daar hielp ik bij bij het ontstoppen van rioleringen. 

Nadat ik nog vijf jaar bij Hoogovens werkte, ging ik op mijn 25e weer aan het werk in de rioolservice. Ik werd medewerker rioolservice van één van de grootste rioolbedrijven van Nederland. 

Eigenlijk speelde er van jongs af het idee in mijn hoofd om ooit voor mezelf te beginnen. Bij mijn toenmalige werkgever deed ik de kennis en praktijkervaring op die ik nodig had om mezelf een vakkundig rioolspecialist te mogen noemen. En daar ontwikkelde ik ook de bedrijfsfilosofie van mijn eigen onderneming: uitstekende en betrouwbare service leveren voor een eerlijke prijs.