Snel en vakkundig

Neem contact op! 

Rioolinspectie voor het opsporen van uw rioolprobleem

Hebt u een rioolprobleem dat steeds terugkomt? Met rioolinspectie achterhaalt CBG Riool voor u de oorzaak. Dankzij onze rioolcamera met exacte locatiebepaling kunnen wij zeer nauwkeurig bepalen waar een ondergronds rioolprobleem zich bevindt. En met rookinspectie kunnen wij stankoverlast verhelpen. Hebben wij met riool inspecteren het probleem gevonden, dan adviseren wij u ook over de mogelijke oplossing. In veel gevallen kunnen wij zelf het probleem verhelpen. 

Snel contact opnemen

Hebt u een rioolprobleem dat steeds opnieuw opspeelt?

Met rioolinspectie achterhaalt CBG Riool voor u de oorzaak. Neem contact op.

Mogelijke oorzaken van uw rioolprobleem

  • verzakking
  • doorgegroeide boomwortels
  • versteende aanslag

Zo werkt rioolinspectie met camera

Voor rioolinspectie beschikken wij over een grote camera met nauwkeurige locatiebepaling, die is voorzien van maar liefst zestig meter kabel. Deze is geschikt voor leidingen met een diameter van 75 tot 300 millimeter. Hiermee kunnen wij het probleem opsporen tot buiten uw erfgrens. Ligt de oorzaak van verstopping buiten uw erf, dan moet de gemeente het probleem op te lossen. Voor inspectie van kleinere afvoeren in uw woning maken wij gebruik van een kleine camera, die geschikt is voor afvoeren met een diameter van 32 tot 75 millimeter. 

Ik wil camerainspectie van mijn riool´╗┐

Zo werkt rioolinspectie met rook

Hebt u last van stank uit uw afvoer? Dan is er in veel gevallen sprake van een lekkage van de riolering. Wij kunnen het lek in uw riolering opsporen door inspectie met rookdetectie. Met een rookgenerator blazen we milieuvriendelijke en geurloze rook uw afvoer in. Door middel van visuele inspectie kunnen wij vervolgens eventuele lekkages achterhalen. Dankzij rookinspectie kunnen wij de oorzaak van stankoverlast snel vinden zonder breekwerk aan muren, vloeren en leidingen. En dat scheelt u veel kosten en overlast. 

Ik wil van mijn stankoverlast af